Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 7 oktober 2014

Gentlemen's agreement

Gentlemen's agreementMet de Engelse, maar ook in Nederland veel gebruikte term Gentlemen's agreement of in het Nederlands herenakkoord verstaan we een afspraak tussen een aantal partijen die niet schriftelijk wordt vastgelegd.

Bij een Gentlemen's agreement wordt uitgegaan van het feit dat men zich aan een gegeven woord zal houden.
Gebruikte begrippen in gentlemen's agreement


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

herenakkoord
  ... een zogenaamd herenakkoord is een akkoord tussen partijen dat uitsluitend is gebaseerd of afspraken en de hoop dat betrokkenen zich...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.