Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zondag 19 oktober 2014

Rising three

Rising threeDe Rising three is een koersenpatroon uit de wereld van de candlestickanalyse. De verklaring is als volgt:

De eerste dag is een opgaande dag.

De tweede,derde en de vierde hebben kleine kaarsen en volgen een klein neergaand patroon, maar blijven binnen de range van de eerste dag.

De vijfde dag is een lange opgaande dag,die boven de slotkoers van de eerste dag sluit.


Rising three
 

In een uptrend verschijnt eerst een lange witte kaars ,gevolgd door 3 dagen met een kleine body ,die een kleine neergaande beweging laten zien.

Op de 5e dag komen de kopers sterk op,en zorgen er voor dat de close op een nieuwe high sluit.

Deze kleine neergang,tussen lange opgaande dagen houdt toch de trend vast omdat investeerders even een pauze nemen.

De algemene betekenis van de Rising three is continueren van de trend

De verwachte richting voor de korte termijn is opwaarts gericht

De betrouwbaarheid van de Rising three staat bekend als hoog

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.