Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 12 augustus 2014

Kapitaalgebrektheorie

KapitaalgebrektheorieVolgens de Kapitaalgebrektheorie is dit gebrek aan kapitaal de voornaamste rem op de ontwikkeling van de economie in een bepaald land.

Het lage inkomen van de bevolking laat geen ruimte voor hen om te sparen.

Dat remt de investeringsmogelijkheden. En dat remt weer de productie.

Alleen door het beschikbaar stellen van geld van buiten deze kringloop, bijvoorbeeld uit het buitenland, is dit te doorbreken.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.