Zoeken in deze blog

Translate

donderdag 14 augustus 2014

kiting

Kiting

Onder kiting verstaan we het proberen om de koers van een aandeel omhoog te krijgen.

Een gebruikelijke manier van kiting is bijvoorbeeld door het verspreiden van geruchten.

Zeker via de social media is het gemakkelijk om beleggers van valse of gekleurde informatie te voorzien omdat men in de praktijk nooit iets controleert en velen alles wat op internet geplaatst wordt zondermeer voor waar aannemen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.