Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 30 mei 2014

Housing Starts and Building Permits

Housing Starts and Building PermitsOok Housing Starts and Building Permits behoort tot de indicatoren waar de FED haar beleid op baseert. Het geeft het aantal woningen waar men aan begonnen is in de voorgaande maand.

Hoewel Housing Starts and Building Permits op zich niet zoveel waarde heeft wordt het gebruikt voor het voorspellen van de veranderingen van het Gross Domestic Product. Hoewel deze bouwactiviteit slechts goed is voor 4% van het GDP is het redelijk representatief.

Het getal van de Housing Starts and Building Permits wordt geproduceerd door "the Cencus Bureau of the Department of Commerce" en verschijnt maandelijks rond de 16e van de maand om 8:30 Eastern Time.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.