Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 23 mei 2014

technisch analist

technisch analistEen technisch analist is iemand die zich bezighoudt met technische analyse om markten of fondsen te beoordelen.

Het vak van technisch analist staat in Nederland vooral door koudwatervrees en verkeerde, niet-realistische verwachtingen nog volledig in de kinderschoenen maar is in de Verenigde Staten volkomen normaal.

Overigens kan ook een technisch analist geen wonderen verrichten met zijn computer en arsenaal aan software. Er bestaan wel technieken met een verbluffend trackrecord op het gebied van het voorspellen van de beurs voor de korte termijn. Dan praten we over een week of twee.

Maar wat er na een periode van één tot twee weken op de beurs zal gaan gebeuren is voor elke analist een raadsel en dat geldt dus ook voor de technisch analist

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.