Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zondag 4 mei 2014

buying opportunity

Buying opportunityEen buying opportunity is volgens beleggers een ideaal moment om bepaalde aandelen te kopen.

Volgens sommigen is dat na een forse daling.

Het is alleen te hopen dat de boel niet nog verder zakt want dat is in het algemeen totaal onvoorspelbaar.

In het algemeen is een buying opportunity uitstekend achteraf te constateren.

Vooral op het moment dat het niet meer hoeft en we zien dat we toen en toen eigenlijk hadden moeten kopen en dat we dan nu dik op winst zouden staan...Ware het niet dat we toen....

Bepalen optimale "buying opportunity" is een illusie

Het bepalen van het juist aankoopmoment is dus een volslagen illusie. Het is met veel beperkingen nog wel mogelijk voor korte termijnhandel, zeg een week of twee vooruit, maar zeker niet meer dan dat. Verder kijken dan 3 weken vooruit is uitsluitend voor paragnosten en waarzegsters met een kristallen bol. Daarvoor zijn er gewoon veel te veel factoren die de prijsvorming beïnvloeden, vaak elkaar versterkend of juist verzwakkend waardoor er weinig tot niets meer van te maken valt.

In plaats van een buying opportunity na te jagen is het beter om te investeren in een lange termijn strategie met aanvullende technieken als averaging in of het opzetten van een halterstrategie.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.