Zoeken in deze blog

Translate

maandag 14 april 2014

Obamanomics

ObamanomicsZoals president Reagan zijn "regeanomics" had, zo heeft president Obama zijn Obamanomics.

De term wordt gebruikt om te refereren aan het totale economische beleid van de president. De term is al bekend vanaf 2008, voor zijn eigenlijke verkiezing en omvat alle economische plannen. Dit is inclusief zijn plannen om de economie weer leven in te blazen na de financiƫle crisis, de herverdeling van rijk en arm en vele andere plannen zoals op het gebied van de gezondheidszorg.

De term Obamanomics wordt zowel in positieve als in negatieve zin gebruikt, volledig afhankelijk van de politieke voorkeur van degene die de term gebruikt.


Gebruikte begrippen in obamanomics


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

economie
  ... het begrip economie heeft meerdere betekenissen namelijk 1 de behoeftebevrediging in een bepaald gebied bijvoorbeeld de economie van nederland...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.