Zoeken in deze blog

Translate

maandag 17 maart 2014

alles of niets order

Alles of niets orderDe alles of niets order is een order waarbij of alle effecten in een één keer worden aangekocht of helemaal niet.

Het kan namelijk voorkomen dat een order in meerdere delen wordt uitgevoerd waarbij elk deel een andere aankoopkoers heeft.

Als de totale uitvoering niet mogelijk is worden ze in het orderboek opgenomen, totdat het wel in één keer lukt.

De uitvoering mag overigens wel op verschillende koersen als het maar gelijktijdig gebeurt en als maar aan eventuele opgegeven limieten wordt voldaan.

Gebruikte begrippen in alles of niets order


Onderstaande begrippen, die in bovenstaande tekst zijn gebruikt, zijn elders op deze site gedefinieerd.

effecten
  ... stel dat we een beleggingsportefeuille op gaan bouwen dan worden we geconfronteerd met een veelheid aan mogelijkheden om in te...Lees meer
order
  ... een order is een opdracht van een klant aan een bank commissionair of online broker tot aankoop of verkoop...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.