Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

vrijdag 7 maart 2014

Aanbodeconomen

Aanbodeconomen

aanbodeconoom
klik voor grotere afbeelding

Aanbodeconomen zijn de aanhangers van de economische theorie van de aanbodeconomie.

Aanbodeconomen denken in termen als lonen, prijzen en overheidstarieven. Hieraan wordt door hen een grote betekenis toegekend. Met name de mensen met veel geld, bedrijven en investeerders profiteren van deze aanpak. Het idee erachter is dat dit geld uiteindelijk bij iedereen terecht komt die een rol speelt in de maatschappij en daarmee de economische groei stimuleert.

De aanpak van de aanbodeconomen is redelijk verwant aan de theorie van Keynes en diens aanhangers. Bekende politici die deze aanpak in het verleden omarmd hebben zijn Margaret Thatcher en Ronald Reagan. Zijn "Reaganomics" programma sloot perfect aan bij het idee van de aanbodeconomen.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.