Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 7 maart 2014

Aanbodeconomen

Aanbodeconomen

aanbodeconoom
klik voor grotere afbeelding

Aanbodeconomen zijn de aanhangers van de economische theorie van de aanbodeconomie.

Aanbodeconomen denken in termen als lonen, prijzen en overheidstarieven. Hieraan wordt door hen een grote betekenis toegekend. Met name de mensen met veel geld, bedrijven en investeerders profiteren van deze aanpak. Het idee erachter is dat dit geld uiteindelijk bij iedereen terecht komt die een rol speelt in de maatschappij en daarmee de economische groei stimuleert.

De aanpak van de aanbodeconomen is redelijk verwant aan de theorie van Keynes en diens aanhangers. Bekende politici die deze aanpak in het verleden omarmd hebben zijn Margaret Thatcher en Ronald Reagan. Zijn "Reaganomics" programma sloot perfect aan bij het idee van de aanbodeconomen.

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.