Zoeken in deze blog

Translate

Waarom is dit weblog ook voor u interessant?

Ook u kunt online geld verdienen met beleggen en trading. Geld verdienen is vooral een kwestie van kennis. Kennis van beleggen, geld, trading en moderne ontwikkelingen zoals Bitcoin. En heel belangrijk, kennis van uzelf!! Uw grootste vijand als het op beleggen en handelen aankomt bent u namelijk uiteindelijk zelf.

Hebt u eenmaal de juiste kennis, dan komt het rendement vanzelf. Dat is een kwestie van tijd. Tijd is de vriend van elke belegger.

Op dit blog met dit woordenboek voor zelf beleggen vindt u veel noodzakelijke kennis. Beleggen is nooit 100% zonder risico, maar met de juiste aanpak is het risico wel tot het minimum te beperken. Beleg alleen NOOIT met geld dat u niet kunt missen of waar u al een doel voor heeft.

zaterdag 10 oktober 2020

Bullish candlestick patronen

 Bullish candlestick patronen

Wat is een candlechart

De van oorsprong Japanse techniek van de candlestickpatronen die worden weergegeven in de vorm van een candlestickchart is al heel oud. En alleen al het feit dat er na eeuwen nog steeds gebruik van wordt gemaakt is eigenlijk al een aanwijzing dat we het hier hebben over een zeer oude techniek. Om een idee te krijgen is hieronder een voorbeeld van een dergelijke candlestickchart opgenomen, in dit geval van de AEX. U vindt deze in het bovenste gedeelte, het onderste gedeelte kunt u voor dit artikel verder rustig vergeten.


Candlestickchart AEX


Naamgeving candlestickpatronen is minder verwarrend dan je eerst zou denken

Wat voor veel mensen nogal verwarrend is, is de naamgeving van de verschillende patronen. En toch, als je ze eens goed bekijkt, is voor veel namen best nog wel iets te zeggen. Dan gaan ze ook meer leven en zijn ze gemakkelijker te onthouden. 

Veel namen komen we zowel als een bullish als een bearish variant tegen.

De patronen zijn onder te verdelen in Bullish patronen, dus die een omslag in opwaartse richting aangeven en bearish patronen. We beginnen hier met de eerste groep van de bullish patronen maar bent u meer op zoek naar de bearish patronen dan zijn die hier te vinden.

Bullish patronen

 

Upside tasuki gap candlestick patroon

Upside gap three methods patroon

Unique three river bottom patroon

Tristar candlestick patroon

Three white soldiers patroon

Three stars in the south patroon

Three outside up candlestick patroon

Three line strike patroon

Three inside up candlestick patroon

Stick sandwich candlestick patroon

Side by side candlestick patroon

Separating lines candlestick patroon

Rising three methods candlestick patroon

Piercing line candlestick patroon

Morning star candlestick patroon

Morning doji star

Meeting lines patroon

Matching low patroon

Mat hold candlestick patroon

Ladder bottom candlestick patroon

Kicking candlestick patroon

Inverted hammer of gravestone doji patroon

Homing pigeon candlestick patroon

Harami Cross patroon

Harami patroon

Hammer of Gravestone doji patroon

Engulfing candlestick patroon

Doji Star candlestick patroon

Concealing baby swallow patroon

Breakaway candlestick patroon

Belt hold candlestick patroon

Abandoned baby candlestick patroon


 

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.