Zoeken in deze blog

Translate

vrijdag 15 juli 2016

grijze handel

grijze handelOnder grijze handel verstaan we de handel in effecten die binnenkort op de markt komen, maar die nu nog niet genoteerd zijn.

Deze handel is vooral tussen professionele handelaren onderling. In het algemeen zijn niet alle voorwaarden, zoals de emissiekoers, al bekend.

De effecten worden ook wel grijze effecten genoemd.

Mocht om wat voor reden dan ook de emissie niet doorgaan, dan worden de gedane transacties als niet gedaan beschouwd.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.