Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 22 juni 2016

Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling

Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling


De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling wordt vaak afgekort tot OESO. Deze OESO wordt ook vaak aangegeven met de lettercombinatie OECD. Het secretariaat van de OESO is gevestigd in Parijs en is in 1961 ontstaan uit de eerdere OEES, die vooral bedoeld was voor het netjes regelen van de Marshallhulp na de tweede wereldoorlog.

De werkzaamheden van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling zijn vooral het maken van analyses en het publiceren van onderzoeken en statistieken.
Gebruikte begrippen in organisatie voor economische samenwerking en ontwikkeling


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

organisatie
  ... het begrip organisatie is breder dan alleen onderneming of bedrijf in principe kunnen ook rechtspersonen verenigingen stichtingen en dergelijke onder...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.