maandag 11 januari 2016

Nieuw Communautair Leningsinstrument

Nieuw Communautair Leningsinstrument


Het Nieuw Communautair Leningsinstrument is in 1979 ingesteld voor de ontwikkeling van infrastructuren, energiebronnen en het midden en kleinbedrijf. Het is gevestigd in Luxemburg.
Gebruikte begrippen in nieuw communautair leningsinstrument


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

midden en kleinbedrijf
  ... het midden en kleinbedrijf ofwel het mkb is een verzamelnaam van winkelbedrijven kleine ambachtelijke industriĆ«le en dienstverlenende bedrijven...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.