zondag 24 januari 2016

Letter of intent

Letter of intent1. Een letter of intent is een schriftelijke verklaring waarin partijen vastleggen dat zij eventueel in de nabije toekomst een in die letter of intent omschreven overeenkomst zullen aangaan. De inhoud van die verklaring bepaalt in hoeverre partijen hiertoe verplicht zijn of dat ze de overeenkomst weer gemakkelijk kunnen ontbinden.

De juridische kracht van een Letter of intent is in het algemeen beperkt.

2. Letter of intent wordt ook gebruikt als een andere benaming voor een letter of awareness.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.