Zoeken in deze blog

Translate

zaterdag 9 januari 2016

Officiële prijscourant

Officiële prijscourant


De Officiële prijscourant is een uitgave van de Vereniging voor de Effectenhandel dat elke beursdag verschijnt.

Naast de effectenkoersen bevat het blad mededelingen die voor het effectenbedrijf van belang zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan data van te houden uitlotingen en aflosbaarstellingen van obligaties, ex-dividend andere uitkeringen "ex-" noteringen, advertenties inzake een emissie of introductie, betaalbaarstellingsadvertenties e.d.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.