Zoeken in deze blog

Translate

dinsdag 19 januari 2016

Indexwarrant

Indexwarrant


Een Indexwarrant is een warrant die gebaseerd is op een aandelenindex met een van tevoren vastgestelde afloop- of expiratiedatum.

Geeft de houder het recht deze uit te oefenen tegen een eveneens van tevoren vastgestelde prijs.

Is te vergelijken met een indexoptie, maar de looptijd van een warrant is in het algemeen veel langer dan van een opties.

Daarnaast staat er geen schrijver tegenover zoals bij de optie, maar wordt de uitoefenprijs verrekend met de uitgever van de warrant.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.