Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 30 december 2015

Reiskostenforfait

Reiskostenforfait


Het reiskostenforfait bestaat niet meer in het nieuwe belastingstelsel.

Het reiskostenforfait was voorheen een aftrek voor het regelmatig reizen tussen woning en werk.

In het nieuwe belastingstelsel is het reiskostenforfait vervangen door de reisaftrek (voor reizen met openbaar vervoer) en de fietsaftrek (voor reizen met de fiets).
Gebruikte begrippen in reiskostenforfait


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

fietsaftrek
  ... de fietsaftrek is een aftrekpost voor woon werkverkeer per fiets over een afstand van meer dan 10 kilometer...Lees meer
werk
  ... in het algemeen bedoelen we met werk de betaalde productiefactor arbeid in het productieproces werk dat vrijwillig wordt verricht zonder dat...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.