Zoeken in deze blog

Translate

zondag 15 november 2015

Nevenvestiging

Nevenvestiging


Een nevenvestiging is een onderdeel van een onderneming die niet de hoofdvestiging is.

Een nevenvestiging is in zijn geheel of  slechts voor een gedeelte ondergebracht in een ander gebouw of complex van gebouwen dan waar de hoofdvestiging is ondergebracht.

Kenmerkend van een nevenvestiging is dat er duurzaam bedrijfsuitoefening van de onderneming plaatsvindt.

Nevenvestiging
Gebruikte begrippen in nevenvestiging


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

onderneming
  ... het begrip onderneming is lastig goed te definiĆ«ren omdat het nogal breed is er zijn verschillende insteken mogelijk...Lees meer

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.