vrijdag 12 december 2014

levensjarenbeginsel

levensjarenbeginselOnder het uit de pensioenwereld bekende begrip levensjarenbeginsel verstaan we een verhoogde pensioentoeslag gedurende een aantal jaren tijdens deelname aan een pensioenregeling.

Door de verhoging ontstaat het verschijnsel dat het lijkt alsof iemand al vanaf zijn 25e deel uitmaakt van de pensioenregeling.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.