dinsdag 7 oktober 2014

Alpha-Beta Trend Channel

Alpha-Beta Trend ChannelEen Alpha-Beta Trend Channel is een vorm van een bandsysteem uit de wereld van de technische analyse zoals de bekende bollingerbands.

Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van de standaard afwijking van de koersen om twee trendlijnen te krijgen, waarbij er eentje boven en eentje onder het voortschrijdend gemiddelde ligt.

Het kanaal dat op deze manier wordt gevormd bevat het merendeel van de koersbewegingen.

Zie ook:

donchian channel

keltner channel

regressiekanaal

envelop

trendkanaal

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.