vrijdag 8 mei 2015

crop reports

crop reports


De zogenaamde crop reports worden uitgegeven door het Amerikaanse ministerie van landbouw en beschrijven de situatie voor een groot aantal landbouwproducten waar termijncontracten voor te verkrijgen zijn.

Ze worden gedurende het gehele jaar uitgegeven en zijn uiteraard van groot belang voor traders in deze termijncontracten. Zo vermelden de rapporten de aangeplante oppervlakten, de verwachte opbrengst, de verwachte productiedatum en een kwantitatieve en kwalitatieve vergelijking met het afgelopen jaar.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.