Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 25 februari 2015

Minderwerk

MinderwerkBij nieuwbouw kan minder werk worden verricht dan in het bestek is voorzien. Bijvoorbeeld omdat van bepaalde zaken bij nader inzien wordt afgezien.

Voor dit zogenaamde minderwerk krijgt men meestal een relatief lage of zelfs helemaal geen korting, dit in tegenstelling tot meerwerk waarbij meestal elk schroefje dubbel in rekening wordt gebracht.rk'.
Gebruikte begrippen in minderwerk


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

meerwerk
  ... bij meerwerk wordt bij nieuwbouw op verzoek van de koper extra werk verricht dan in het bestek is voorzien...Lees meer
werk
  ... in het algemeen bedoelen we met werk de betaalde productiefactor arbeid in het productieproces werk dat vrijwillig wordt verricht zonder dat...Lees meer

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.