Zoeken in deze blog

Translate

woensdag 24 september 2014

Akte

AkteEen akte is in het algemeen een ondertekend document opgesteld door een bevoegd persoon zoals bijvoorbeeld een notaris om tot bewijs te dienen van hetgeen erin beschreven staat.

Ook heeft het woord akte wel de betekenis van rechtshandeling.

Een goed voorbeeld van een akte waar velen mee te maken krijgen is een notariƫle akte waarin de overdracht van het eigendom van een huis of een hypotheek wordt vastgelegd.

Vertalingen van Akte

Engels: Deed / Act
Duits:  Akte / Urkunde
Frans:  Acte

Onze boekenserie
tijdelijk maar €2,- per boek


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Onze gratis BITCOIN cursus,
geen verplichtingen,
geen registratie.


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.