Zoeken in deze blog

Translate

maandag 16 mei 2016

coöperatieve bank

Coöperatieve bank


Onder een kredietcoöperatie ofwel een coöperatieve bank verstaan we de coöperatief georganiseerde banken en/of kredietverstrekkers die zich oorspronkelijk in twee coöperaties hadden verenigd namelijk de Coöperatieve Centrale Raiffeisenbank te Utrecht die zijn werkgebied met name in Noord-nederland had en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank te Eindhoven die Zuid-nederland tot het werkgebied mocht rekenen.

In 1972 zijn beide coöperaties tot een fusie gekomen en onder de naam Rabobank verder gegaan.

Vanaf €2,- per boek
bij aankoop gehele serie


Klik op de afbeelding voor meer informatie

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.