donderdag 4 december 2014

Pessimistic Return Ratio

Pessimistic Return RatioDe term PRR ofwel de Pessimistic Return Ratio komt uit de wereld van de moneymanagement technieken.

De Pessimistic Return Ratio wordt gebruikt voor de beoordeling van tradingsystemen

De Pessimistic Return Ratio is in feite een afleiding van de zogenaamde profit factor, waarbij het aantal trades in de formule wordt meegenomen.

Bij het beoordelen van een groot aantal trades wordt de uitkomst van de PRR overigens gelijk aan de profitfactor.


Gebruikte begrippen in PRR


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

moneymanagement
  ... moneymanagement is een verzamelnaam van technieken die bedoeld zijn om enerzijds een zo hoog...Lees meer
pessimistic return ratio
  ... de term prr ofwel de pessimistic return ratio komt uit de wereld van de moneymanagement technieken...Lees meer
ratio
  ... ook een ratio is een getalsverhouding tussen twee grootheden kengetallen zijn vaak in de vorm van een ratiokengetallen worden gehanteerd...Lees meer
winnen
  ... met winnen wordt bij effecten het maken van een koersstijging bedoeld dus in de zin van "het aandeel windmolens nv...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.