vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

Over Compabo

Iets over mijzelf


Compabo Trading & Investment is mijn oude handelsnaam, die overigens per 1 april 2015 weer geactiveerd is in verband met aanbieden van enkele nieuwe diensten. Ik maak dit weblog vooral uit een stukje liefhebberij. Het is daardoor volledig onafhankelijk en objectief.

Het weblog is gebaseerd op de opgedane kennis en ervaring van vele jaren werken bij banken, op de beurs, als zelfstandig beleggingsadviseur, als publicist voor beleggersbladen, bestuurslid van meerdere beleggingsclubs (oa HCC gebruikersgroep beleggen) en als docent voor optiehandel, technische analyse en trading.

Ik ben geen partij in welke financiële constructie dan ook. Niet direct en niet indirect. Ik vang gelukkig van niemand enige provisie! Ik heb ook geen enkele relatie tot welke financiële instelling dan ook. 

U kunt bij mij echter NIET terecht om te beleggen. Ik geef zeker GEEN persoonlijk advies meer. Wie wil weten waarom leze dit artikel. En het is in Nederland als zelfstandige nauwelijks meer te doen. 

In de Nederlandse effectenwereld is het volgen van bureaucratische regeltjes en het aangesloten zijn bij de juiste instanties nu eenmaal vele keren belangrijker dan het behalen van mooie resultaten voor je klanten. Uw rendement is helaas volslagen onbelangrijk. Evenals vakkennis en ervaring. 

En neem van mij aan uit mijn praktijk als beleggingsadviseur:  beleggers geloven echt alles. Zeker als je je kantoor maar indrukwekkend genoeg maakt. Veel marmer en goed gepoetst koper. Of iets met veel staal en glas en een mooi uitzicht.

Veel van de verzamelde kennis is nog vastgelegd in mijn boekenserie van 40 stuks die in 2015 geleidelijk aan weer volledig ter beschikking komt. De derde serie inmiddels. Er zijn er dus aardig wat van verkocht in de loop der jaren.

Op vele punten op dit weblog zijn rekenmodulen opgenomen die de theorie in de praktijk brengen. 

Hier vindt u meer info over de huidige index van tot nu toe opgenomen beleggerstermen. Er gaan nog vele termen komen. Als ik klaar ben (ergens in 2016) zijn dat er ruim 15.000. Deze verzameling is in 20 jaar tijd opgebouwd. Voor zover ik weet of na kan gaan wordt niemands auteursrecht geweld aangedaan. Is dat naar uw mening wel het geval, laat het even weten dan verwijderen we het per omgaande.


Vragen? Neem even contact op via [dit formulier].

Compabo Trading & Investment
Jan Sibie, Lisse

mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profielstuur een mailtjeDisclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.