vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

Over deze site

Over deze site

Om maar direct met de grootste teleurstelling in huis te vallen: Dit is zeer beslist géén site voor beleggers vol gouden beurstips en trefzekere voorspellingen voor de verre toekomst. Aan die onzin doen we niet mee. Het enige waarmee je de beurs kunt voorspellen voor een een tijdstip dat verder dan twee weken weg ligt is een kristallen bol. Ook koffiedik kijken schijnt soms te werken.

Elke analist weet dat. Maar ik word door niemand betaald en kan het dus gewoon zeggen. Zij niet want dat kost hun de duurbetaalde baan en de bonussen.

Het enige doel van deze site is het mondiger maken van beleggers door hun kennis en inzicht te vergroten. Middels artikelen, terminologie. boeken, vragenlijsten en oefensoftware.

Tijd voor het omschoppen van nog een heilig huisje

Beleggen is namelijk beslist géén kwestie van geld. Dit in tegenstelling tot wat veel mensen geloven. Een enorm startkapitaal is echt niet nodig. Het duurt alleen wat langer.

Want met de juiste kennis komt dat geld vanzelf wel. Hooguit duurt het iets langer voor u het vermogen hebt opgebouwd dat u opbouwen wil. Maar dat dat gaat lukken is vrijwel zeker als u zelf geen al te gekke dingen gaat doen.

Dus ook als u maar over weinig startkapitaal beschikt kunt u uitstekend starten met beleggen.

Want beleggen is vooral heel goed weten wat je doet. Meer niet.

En dat wat u moet doen leert u snel met de 15.000 begrippen die hier al staan of binnenkort komen. En natuurlijk met onze boekenserie.

Deze site heeft nog een aantal zustersites die in het tweede kwartaal 2016 alle operationeel zullen worden:

Elektronisch geld met artikelen over het geld van de toekomst

en de dagelijkse analyses van 
AEX
USD/BITCOIN
EUR/USD
DOW INDUSTRIALS
NASDAQ
FTSE
DAX
SP500
NIKKEI

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.