Inhoudsopgave

Inhoudsopgave


Verantwoording begrippenlijst

De bovenstaande collectie begrippen is in de loop van bijna 15 jaar uit een groot aantal bronnen, vaak onderling gecombineerd, opgebouwd door meerdere mensen werkzaam bij meerdere bedrijven. Het kan zijn dat er begrippen tussen zitten waar iemand een bepaald recht op kan hebben. Dat is voor ons onmogelijk meer na te gaan. Is dit het geval dan verzoeken we u vriendelijk het even te melden zodat we of u er naar uw keuze de credits voor kunnen geven of het volledig vervangen.

In deze wereld van geld en beleggen wordt een vreemde mix van Engels en Nederlands, aangevuld met andere talen, gebruikt. We nemen zoveel mogelijk de gebruikelijke naam en taal als eerste ingang en andere talen soms als tweede ingang als we deze ook als zodanig zijn tegengekomen.

Sommige begrippen zijn verouderd. Ook dat is onvermijdelijk in een wereld die bliksemsnel kan veranderen. Toch hebben we ook de verouderde begrippen in gebruik gehouden. En wel omdat er in oudere, maar daardoor nog beslist niet verouderde publicaties naar verwezen kan worden.

Deze lijst wordt constant aangevuld. Kom daarom regelmatig kijken wat er recent is bijgevoegd.

Tot slot, hebt u een verbetering, uitbreiding, aanvulling, bezwaar of wat dan ook? Stuur het naar ons op. We vermelden het met uw naam op de betreffende pagina. U kunt het sturen naar info@kennisbank-beleggen.nl
Bijwerken inhoud Compabo