dinsdag 29 mei 2018

Confirmatie van een documentair krediet

Confirmatie van een documentair krediet 


Een confirmatie van een documentair krediet  is een aan de begunstigde gegeven verklaring van een andere bank.

In deze verklaring vinden we terug dat deze aan het documentair krediet haar confirmatie toevoegt. Ofwel het krediet confirmeert en daarmee het krediet bevestigt.

De confirmerende bank verbindt zich zo jegens de begunstigde op dezelfde wijze als de kredietopenende bank.

De confirmatie wordt afgegeven op instructie, machtiging of verzoek van de krediet openende bank.

Vertalingen van Confirmatie van een documentair krediet

Engels:  confirmation of a documentary credit

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.