vanaf 1-10-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-10-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

zaterdag 16 april 2016

Lopend orderbestand

Lopend orderbestand


Het lopend orderbestand is het totaal van de nog niet uitgevoerde of geroyeerde effectenorders, zoals opgenomen in de lopende orderadministratie.
Gebruikte begrippen in lopend orderbestand


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.

lopende orderadministratie
  ... de lopende orderadministratie is de administratie waarin effectenorders worden opgenomen vanaf het moment van ontstaan tot en met het...Lees meer

Begrippen waar lopend orderbestand in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.

lopende orderbestand
  ... onder een lopend orderbestand verstaan we het aantal orders dat een bedrijf onder handen heeft op een bepaald moment...Lees meer

vanaf 1-10-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-10-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-10-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-10-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.