vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 3 juni 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

dinsdag 29 maart 2016

Tugrik

Tugrik


De Tugrik is de nationale munteenheid van Mongolië , de ISO-valutacode van de Tugrik is MNT.
Gebruikte begrippen in tugrik


Onderstaande begrippen die in bovenstaande tekst zijn gebruikt zijn elders op deze site gedefinieerd.Begrippen waar tugrik in voorkomt


Onderstaande begrippen zijn elders op deze site gedefinieerd en deze term komt daar in voor.


MNT
  ... de mnt is de iso valutacode voor de tugrik de nationale munteenheid van mongolië...Lees meer
MNT
  ... de mnt is de iso valutacode voor de tugrik de nationale munteenheid van mongolië...Lees meer

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.