dinsdag 1 maart 2016

personal financial planning

personal financial planningMet de sterk gedevalueerde term personal financial planning bedoelt men de financiële dienstverlening aan particulieren gericht op het realiseren van bepaalde geldelijke doelstellingen.

Omdat het een vrij te gebruiken begrip is, noemt tegenwoordig vrijwel elke verzekeringsagent zich Personal Financial Planner, waardoor het begrip volkomen inhoudsloos is geworden.

Desondanks wordt de term personal financial planning nog heel veel gebruikt in reclames.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.