vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

dinsdag 19 januari 2016

Acceptatie verzekering

Acceptatie verzekeringEen verzekeringsmaatschappij bepaalt of en onder welke voorwaarden zij een verzekerde accepteert, dus of er sprake is van acceptatie. Soms dient er daarom een gezondheidsverklaring te worden ingevuld door de verzekerde en in zwaardere gevallen dient er een medische keuring plaats te vinden. Dit is afhankelijk van de verzekeringsvorm en de hoogte van het risico dat de verzekeringsmaatschappij gaat lopen.

Het risico wordt onder meer bepaald door de hoogte van het verzekerde kapitaal en de leeftijd van de verzekerde. Ook man of vrouw telt daarbij mee. iemand met een minder goede gezondheid zal meestal een hogere verzekeringspremie gaan betalen dan een gezond persoon.

Een gezondheidsverklaring is altijd vereist als er sprake is van een overlijdensrisico.

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.