vooruitzicht AEX slotkoers 20 mei 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 20 mei 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

zondag 24 januari 2016

niet-duurzame consumptiegoederen

niet-duurzame consumptiegoederenOnder de niet-duurzame consumptiegoederen verstaan we de consumptiegoederen die in dezelfde inkomensperiode waarin zij werden aangeschaft meteen worden verbruikt. (geconsumeerd).

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.