woensdag 31 december 2014

Mutual fund

Mutual fundEen Mutual fund is een vorm van een beleggingsmaatschappij of een beleggingsdepot waarbij de houders van aandelen of participaties het recht hebben bij in en uittreden de intrinsieke waarde onder optelling dan wel aftrek van kosten te ontvangen.

In de Officiële Prijscourant van de Vereniging voor de Effectenhandel wordt de meest recente intrinsieke waarde vermeld.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.