vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vrijdag 19 december 2014

guichet emissie

guichet emissieEen guichet emissie is een vorm van een emissie waarbij de onderneming die de nieuwe aandelen/obligaties uitgeeft zelf het risico draagt dat de aangeboden aandelen/obligaties niet alle worden afgenomen.

De bank wordt door de betrokken onderneming alleen gebruikt als dienstverlenend bedrijf (fungeert alleen als loket voor inschrijving) dat tegen een vergoeding die de guichetprovisie wordt genoemd zijn loketten ofwel guichets beschikbaar stelt en de inschrijfbiljetten in ontvangst neemt.

Het prospectus bij een guichetemissie wordt ondertekend door de onderneming die de nieuwe aandelen/obligaties uitgeeft. Het plaatsingsrisico van de emissie ligt volledig bij de uitgevende instelling.

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.