vooruitzicht AEX slotkoers 24 mei 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 24 mei 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

vrijdag 14 november 2014

Levensjarenstelsel

Levensjarenstelsel

De term levensjarenstelsel is afkomstig uit de pensioenwereld. Het wil zeggen dat de pensioenrechten kunnen worden ontleend aan alle jaren vanaf een bepaalde leeftijd.

Het feit of iemand in die periode al dan niet heeft gewerkt speelt bij het levensjarenstelsel verder geen enkele rol.

Het levensjarenstelsel is daarmee het tegengestelde van het dienstjarenstelsel.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.