zaterdag 8 november 2014

koopgelegenheid

koopgelegenheid

Een koopgelegenheid is goede gelegenheid om effecten te kopen. Wanneer dat dan is? Volgens sommigen bijvoorbeeld door gunstige berichten over het fonds of de economie of een koopsignaal in het koersverloop die bij technische analyse tevoorschijn komt.

Ook het moment na een forse koersval kan volgens velen een zeer geschikte koopgelegenheid zijn maar dat soort zaken zullen van geval tot geval bekeken moeten worden. Daarnaast vraagt het enige stalen zenuwen om na een forse koersval in de markt te stappen en die zijn ook niet elke belegger gegeven.

Nu is een dergelijke koopgelegenheid een buitengewoon subjectief iets.

Bedenk dat uw koopgelegenheid kennelijk door een ander gezien wordt als prima verkoopmoment. Anders verkocht deze het fonds niet aan u, nietwaar?

Kijk vóór het nemen van een koopbeslissing bij een dergelijke koopgelegenheid dus altijd wat voor unieke kennis over het betreffende fonds u heeft die de verkoper niet kan hebben.

Het is de enige echte manier om uw aankoop te rechtvaardigen.

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.