vooruitzicht AEX slotkoers 24 mei 2019

vooruitzicht AEX slotkoers 24 mei 2019
Klik op de afbeelding voor meer informatie en historie

zaterdag 12 april 2014

Piercingline

PiercinglineDe Piercingline is een figuur uit de candlestickanalyse.

De verklaring van de Piercingline is de volgende:

De eerste dag is een lange neerwaartse dag


Piercingline

De tweede dag is een opgaande dag met een opening die lager is als het laagste punt van de dag ervoor.

Het slot van de tweede dag is binnen de body van gisteren, en boven het middelpunt van deze body. We zitten hier in een neergaande markt waarbij de markt de tweede dag met een gap opent, daarna sterk naar boven beweegt en boven het middelpunt van de vorige dag sluit.

Dit patroon suggereert een gelegenheid voor de bulls om in de markt te stappen en zo verdere steun te geven aan de trendomslag.

Het Piercing Line patroon is het omgekeerde van de Dark Cloud Cover.

De algemene betekenis van de piercingline wijst op trendomslag.

De verwachte richting voor de korte termijn is opwaarts gericht

De betrouwbaarheid van de Piercingline is gemiddeld

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.