vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

vanaf 1-9-2019 dagelijks het sentiment van een aantal beurzen met hun cyclus

woensdag 4 september 2013

aandeelhouderscommissie

aandeelhouderscommissieMet het begrip aandeelhouderscommissie wordt een groep van aandeelhouders die is benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders of AVA bedoeld.

Deze aandeelhouderscommissie heeft enkele wettelijke bevoegdheden gekregen om de aandeelhouders te vertegenwoordigen.

De belangrijkste bevoegdheden daarvan zijn dat de aandeelhouderscommissie een bindende voordracht kan doen voor de benoeming van een commissaris

Bij andere benoemingen heeft de aandeelhouderscommissie een vetorecht.

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijks de beurstimer

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

vanaf 1-9-2019 dagelijkse de oversold/overbought status

Disclaimer


Alle informatie op dit weblog, inclusief de rekenmodulen, is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en de auteur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor toepassing van de informatie. Door dit weblog te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

De gebruikte gegevens zijn over een lange periode verzameld en de bron is niet meer te achterhalen. Mocht u van mening zijn dat uw rechten in het geding zijn dan vernemen we dat graag en zoeken ofwel een oplossing of verwijderen het betreffende begrip.

Vermelding van begrippen of onderwerpen die hier en daar ter discussie staan zoals Bitcoin en cryptogeld betekent geen aanmoediging tot investering. De schrijver aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het bezoeken van dit weblog en door het toch te bezoeken gaat u daarmee akkoord. Advertenties zijn geheel voor rekening van de plaatser.